“Πέσαν” οι υπογραφές για την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγ.Παρασκευής

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Διαγόρας Αγ. Παρασκευής Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, υπέγραψαν σήμερα 1.09.2022 την Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα.

Ο Προϋπολογισμός του έργου το οποίο χρηματοδοτείται και θα εκτελεστεί εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ανέρχεται στις 130.000 ευρώ.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Υπογράψαμε σήμερα με τον Πρόεδρο του Διαγόρα την Προγραμματική Σύμβαση με τον Σύλλογο, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα έργο το οποίο εδώ και χρόνια προσπαθούν οι ιθύνοντες της ομάδας να υλοποιήσουν. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί αναβαθμίζοντας την αθλητική εγκατάσταση της Αγίας Παρασκευής, προσφέρουμε στην αθλούσα νεολαία της γύρω περιοχής και όχι μόνο, μια σύγχρονη εγκατάσταση την οποία θα χαίρονται από δω και πέρα».

Από την μεριά του ο Πρόεδρος του Διαγόρα σημείωσε:

«Είναι μια πολύ σημαντική μέρα σήμερα για τον Διαγόρα και την Αγία Παρασκευή αφού μετά από χρόνια το γήπεδο μας θα αποκτήσει έναν σύγχρονο και τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα. Σε συνδυασμό με την ήδη χρηματοδοτούσα από την Περιφέρεια κατασκευή του στεγάστρου, που αναμένεται και της ανακαίνισης των αποδυτηρίων, η αθλητική εγκατάσταση του Διαγόρα αναβαθμίζεται στον υπέρτατο βαθμό. Θέλω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των γονέων και των αθλητών μας, να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη για την σημερινή εξέλιξη και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Χαράλαμπο Αθανασίου η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική. Η στήριξη της Περιφερειακής Αρχής προς τον Διαγόρα αλλά και την Δημοτική Ενότητα συνολικά της Αγίας Παρασκευής είναι πρωτόγνωρη από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *