Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 για την αθλήτρια του ΝΟΜ Μηλένα Κοντού

Η Μηλένα Κοντού μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους. Σήκωσε στον υψηλότερο ιστό των Ευρωπαϊκών Αγώνων Κωπηλασίας την σημαία της πατρίδας μας και την σημαία του Ναυτικού ΟμίλουΜυτιλήνης.

Με την απόλυτη πεποίθηση ότι εκφράζω όλη την οικογένεια του ΝΟΜ, όλους τους αθλητές, όλους τους προπονητές και παράγοντες που υπηρέτησαν και υπηρετούν αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, θα ήθελα να συγχαρώ και επίσημα την αθλήτρια του ΝΟΜ Μηλένα Κοντού για το Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23. Η Μηλένα μας, αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα αθλήτριας, η οποία εξελίχθηκε μέσα στον Όμιλο, σε μια χρυσή πρωταθλήτρια με ισχυρή προσωπικότητα μόλις στα 17 της χρόνια. Συγχαίρω γι’αυτό τον λόγο και τον προπονητή μας Αρίστο Βογιατζή, τον πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας ο οποίος δουλεύει με πολύ μεγάλο ζήλο, με σκοπό να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα πρωταθλητών κωπηλασίας.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς και τα αδέρφια της Μηλένας για την συμπαράσταση τους.

Εύχομαι ολόψυχα η σημερινή μέρα να είναι η αρχή των μεγάλων διακρίσεων της Μηλένας άλλα και των μεγάλων διακρίσεων του ΝΟΜ αφού η ομάδα μεγαλώνει και δυναμώνει διαρκώς.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στην ΕΚΟΦΝΣ, την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και στον ομοσπονδιακό προπονητή Τζιάνι Ποστιλιόνε για την εξαιρετική δουλεία τους.

Το ΔΣ του ΝΟΜ θα συνεχίζει να κάνει το καθήκον του, στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών και των προπονητών στο έργο τους.

Για το Δ.Σ
Μετά Τιμής
Ο Πρόεδρος Α. Μπαλής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *