Ξεκινάει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου το Διεθνές Τουρνουά Τένις «MYTILENE CUP»

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Βόρειου Αιγαίου ξεκινά το Σάββατο στις 17 Σεπτεμβρίου και τελειώνει το άλλο Σάββατο 24 με τους τελικούς.

Πρόκειται για το Διεθνές Τουρνουά Τένις ’COSMOTE MYTILENE JUNIOR CUP U18΄΄, με συμμετοχές 90 και πλέον αθλητών κάτω των 18 ετών, από 20 χώρες, οι περισσότεροι στελέχη εθνικών ομάδων, καθώς κ η Εθνική μας ομάδα.

Οι αγώνες θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις, στην Νεάπολη Μυτιλήνης, εντος κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ στην Έδρα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, που συνδιοργανώνει το Τουρνουά, με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Δήμο Μυτιλήνης, υπό την εποπτεία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Διεθνούς Ομοσπονδίας International Tennis Federation.

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18  θα ξεκινήσουν οι αγώνες προκριματικών, και την Δευτέρα 19 θα ξεκινήσουν οι αγώνες του Κυρίως Ταμπλό.

Το Διεθνές Τουρνουά Τένις , που γίνεται για 13η φορά στην πόλη της Μυτιλήνης, αποτελεί ένα πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός ,που δίνει μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην τοπική κοινωνία . Η από κοινού προσπάθεια  που καταβάλει, εδώ και πολλά χρονιά  ο Όμιλος μας, με την Περιφέρεια Β Αιγαίου και τον Δήμο Μυτιλήνης, έχει σαν στόχο, την προαγωγή του υγιούς αθλητισμού ,την τουριστική προβολή, την οικονομική τόνωση του νησιού μας και τέλος την παραμονή της Μυτιλήνης εντός του Διεθνούς αθλητικού  χάρτη, με την τέλεση  αγώνων  υψηλού  επίπεδου, παρακάμπτοντας τα διάφορα  προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας.

Το φίλαθλο κοινό της Μυτιλήνης θα μπορεί να προμηθευτεί τις προσκλήσεις εντελώς δωρεάν, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου εντος κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ, απογευματινές ώρες.

Αξιοσημείωτο γεγονός θα είναι κι η συμμετοχή της Μυτιληνιάς αθλήτριας , Ειρήνης Τσακίρης, που θα αγωνιστεί στο Κυρίως Ταμπλό. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *