Παράδοση ασθενοφόρου από την Βουλή στο Κέντρο Υγείας Καλλονής

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου Πανάγο Κουφέλο παρέστησαν σήμερα 20.09.2022 στο προαύλιο χώρο της Βουλης των Ελλήνων στην τελετή παράδοσης ενός σύγχρονου και πλήρους εξοπλισμένου ασθενοφόρου που δώρισε η Βουλή στο Κέντρο Υγείας Καλλονής.

Το ασθενοφόρο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας ενώ στην τελετή παρευρέθησαν επίσης ο Υπουργός Υγείας, κ.Θάνος Πλεύρης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, οι Βουλευτές Λέσβου κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου (Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής) και Μαρία Κομνηνάκα, ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής κ. Βασίλης Μπαγιώκος, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχης Βέρρος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου, ο Διευθυντής ΕΚΑΒ κ. Γιώργος Περδικογιάννης, ο Διοικητής 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός, ο Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Κέντρου Υγείας Καλλονής κ. Αλέξανδρος Ροδίτης.

Η απόφαση της δωρεάς ελήφθη ομόφωνα από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, μετά από πρόταση του Προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα και εισήγησης του Αντιπροέδρου της Βουλής Χαράλαμπου Αθανασίου.

Στο περιθώριο της τελετής ο Περιφερειάρχης είχε συνομιλία με τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη με τον οποίον θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα κατόπιν αιτήματος του προκειμένου να θέσει στον Υπουργό τα θέματα υγείας που αφορούν την Χίο και συνολικά τις νήσους του Βορείου Αιγαίου.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους κ. Τασούλα και κ. Αθανασίου για την σημαντική αυτή δωρεά προς τους πολίτες της Δυτικής Λέσβου εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που επικρατεί μεταξύ της Αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής θα συνεχιστεί προς όφελος των νησιωτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *