«1922 Μνήμες Μικράς Ασίας – Κείμενα για παιδιά» την Παρασκευή (23/9) στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.00 στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου: «1922 Μνήμες Μικράς Ασίας –Κείμενα για παιδιά» Παράσταση αφήγησης παραμυθιών με συνοδεία μουσικής, στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου «Ανθρώπων Τέχνη” 1922-2022….. Από την Καταστροφή στην Δημιουργία».

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού  στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου ” Ανθρώπων Τέχνη” 1922-2022….. Από την Καταστροφή στην Δημιουργία “, σε συνεργασία με την Κοινότητα Πλωμαρίου, παρουσιάζει την παράσταση αφήγησης παραμυθιών με συνοδεία κιθάρας και τραγουδιών για όλες τις ηλικίες των παιδιών αλλά  και για μεγάλους  : «1922 Μνήμες Μικράς Ασίας –Κείμενα για παιδιά»  με την Αθανασία Δαφιώτη και τον Γρηγόρη Μολυβιάτη  την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου στις 19.00.

Η θεματική της συγκεκριμένης παράστασης μας ταξιδεύει μέσα από Μικρασιάτικα παραμύθια και τραγούδια στις αφηγήσεις των προγόνων μας.

Την παρουσιάζουν η  θεατρολόγος- ηθοποιός , με πολυετή εμπειρία στην ψυχαγωγία των παιδιών αγαπητή και γνωστή στο κοινό της Λέσβου Αθανασία Δαφιώτη, την συνοδεύει ο εκλεκτός  μουσικός-δάσκαλος μουσικής Γρηγόρης Μολυβιάτης. Το ντουέτο είναι εξαιρετικά δεμένο και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους μας χαρίζει μια εξαιρετική παράσταση ψυχαγωγίας, για παιδιά και ενήλικες.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της  Κοινότητας Πλωμαρίου, κ. Γιάννη Ξανθούλη για την άψογη συνεργασία!

Θα είναι χαρά μας να είστε όλοι εκεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *