Αποκατάσταση Καμπαναριού στο Ιερό Ναό Παμμεγιστών Ταξιαρχών Παππάδου στη μνήμη του Στρατή Αρώνη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρέστη την Κυριακή 25.09.2022 στην  τελετή εγκαινίων για την ολοκλήρωση του έργου αποκατάστασης του Κωδωνοστασίου του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης  ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Λέσβου της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Αρώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου Πανάγος Κουφέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς,  ο ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Γεώργιος Σίμος,  ο Διευθυντής της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ευστράτιος Τσομπανέλλης, αυτοδιοικητικοί και πλήθος πιστών.

Στη διάρκεια της τελετής διάχυτη ήταν η συγκίνηση, καθώς το έργο ήταν υπόσχεση και είχε ξεκινήσει με ενέργειες του αείμνηστου Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Στρατή Αρώνη, το οποίο ολοκληρώθηκε από τον Περιφερειάρχη ως απόδοση τιμής στη μνήμη του εκλιπόντα συνεργάτη και φίλου του.

«Στρατή Αρώνη, Κτηνίατρε , φίλε μας πολυαγαπημένε , σε θυμόμαστε», τόνισε ο Περιφερειάρχης  στο μικρό λογύδριο που εκφώνησε με συγκίνηση, αναφερόμενος στην ιστορία του κωδωνοστασίου που ξεκινά από το μακρινό 1911 και τις προσπάθειες που έγιναν από τον αείμνηστο Εκτελεστικό Γραμματέα και τον ίδιο , προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο με προϋπολογισμό 94.690 ευρώ. Προς τιμήν του μάλιστα στο σημείο τοποθετήθηκε και επιγραφή με το όνομα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *