Στο γραφείο του Περιφερειάρχη οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Περιφέρεια στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, τον Αναπληρωτή Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου & Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Δαδούδη, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χίου Ιωάννη Στεργιούλα και τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λέσβου Παναγιώτη Κυπριωτέλλη.

Στη διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα σχετικά με την καλύτερη οργάνωση των πυροσβεστικών υπηρεσιών των Νήσων και την αποτελεσματικότητα του Συντονιστικού έργου την ώρα του συμβάντος ενώ έγινε και ένας μικρός απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου που οδεύει προς λήξη.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αναγνωρίζουμε το σημαντικό και εξαιρετικά υψηλό έργο που επιτελούν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, τις κρίσιμες ώρες του κινδύνου και της απώλειας από πυρκαγιά. Το έργο της κατάσβεσης απαιτεί Μέσα, Ανθρώπινο Δυναμικό και Συντονιστικό έργο που είναι εξαιρετικά δύσκολο τις ώρες που εξελίσσεται ένα συμβάν. Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή , στεκόμαστε κοντά στο τιτάνιο έργο τους, έχοντας καθήκον και υποχρέωση να παρέχουμε την βοήθεια και υποστήριξή μας, τόσο σε θέματα Πρόληψης όσο και Εξοπλισμού. Τα θέματα της Πολιτικής Προστασίας είναι πάντα πρώτα στην ατζέντα μας , όπως και η ζωή και οι περιουσίες των πολιτών του Βορείου Αιγαίου.»

Από την πλευρά τους οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών κ. κ. Κ. Δαδούσης, Ι.Στεργιούλας και Π. Κυπριωτέλλης, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη , για την βοήθεια και υποστήριξη στα αιτήματά τους και την παροχή υλικών εξοπλισμού Πυροσβεστών και Μέσων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *