Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας με την ΔΕΥΑΛ για το έργο «Ερευνητικές Γεωτρήσεις στο Νομό Λέσβου»

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνυπέγραψε την Δευτέρα 10.10.2022 με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Γιώργο Φλώρο Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Ερευνητικές Γεωτρήσεις στο Νομό Λέσβου» προϋπολογισμού 130.000 ευρώ.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Περιφερειακή Αρχή θέλοντας να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την επάρκεια υδροδότησης σε χωριά της Λέσβου, προχώρησε στην υπογραφή προγραμματικής Σύμβασης με τη ΔΕΥΑΛ για διενέργεια ερευνητικών γεωτρήσεων στις περιοχές Άγρας, Αγ. Παρασκευής , Παλαιοχωρίου, Γέρας, Βατούσας και Στύψης. Οι επιτυχούσες γεωτρήσεις θα παραχωρηθούν στη ΔΕΥΑΛ προς χρήση για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των περιοχών αυτών. Ως Περιφερειακή Αρχή είμαστε πάντα κοντά σε κάθε πολίτη με παρεμβάσεις που έχουν σκοπό την επίλυση προβλημάτων και βελτίωση της καθημερινότητας του. Εύχομαι να έχουν επιτυχία οι ερευνητικές προσπάθειες που θα γίνουν και να λυθούν προβλήματα επάρκειας ύδατος χρονίζοντα , ειδικά κατά τους θερινούς μήνες

Την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Γ. Φλώρος προς τον Περιφερειάρχη για την όλη συνεργασία και βοήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *