Πεζοπορία στο σπήλαιο του Αγίου Φιλίππου στη Θερμή την Κυριακή (23/10/2022)

Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε! Τα “σχολεία” άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες τους και οι “δάσκαλοι/ες”, αναζωογονημένοι/ες από τις θερινές διακοπές, περιμένουν με ανυπομονησία αλλά και αρκετή αγωνία τους “μαθητές” τους για τα καλωσορίσματα. Πολλά τα νέα πρόσωπα, μα περισσότερα εκείνα, τα γνώριμα από τις προηγούμενες χρονιές! Άλλα κοιτούν αμήχανα ψάχνοντας να βρουν κάποιον γνωστό μέσα στο πλήθος ενώ τα περισσότερα σμίγουν με τα φιλαράκια και η φλυαρία ξεκινά.
Αν και οι “δάσκαλοι/ες” είναι ολίγον (;) αυστηροί και όλα τα θέλουν “εν τάξη”, πως μπορείς να χαλιναγωγήσεις την ασυγκράτητη ενέργεια ενός “παιδιού”;
♬ Το κουδούνι χτυπά, στην “τάξη” θα μπούμε, μάθημα θα κάνουμε και τραγούδια θα πούμε ♬ Καλή ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ σεζόν!!!

Ραντεβού την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 09:30 στο My Market όπου θα μαζευτούμε όσοι έχουμε δικά μας μέσα για να πάρουμε μαζί μας και όσους δεν έχουν. Η πεζοπορία μας χαρακτηρίζεται εύκολη,  θα είναι κυκλική περίπου 5 χλμ και θα διαρκέσει 2 – 2,30 ώρες. Θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας από αγροτικό δρόμο λίγο μετά το γήπεδο της Θερμής με Νότια – Νοτιοδυτική κατεύθυνση. Προορισμός μας το μαγευτικό – υπόγειο Σπήλαιο του Αγίου Φιλίππου!

Απαραίτητα θεωρούμε τα παπούτσια πεζοπορίας (ή έστω ανθεκτικά αθλητικά παπούτσια trail running).

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή (πατώντας Επόμενο) για να γνωρίζουμε προσεγγιστικά αριθμό συμμετεχόντων αλλά και για να συνδράμουμε κι εμείς στη μετακίνηση των “συμμαθητών” μας που δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 18:00. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την ανιδιοτελή θέληση για εξυπηρέτηση αναγκών των μελών του Συλλόγου μας!

Καλή μας αντάμωση!

Φωτογραφία : Γρηγόρης Καρδογιάννης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *