Τιμητική εκδήλωση για την Μιλένα Κοντού στην Περιφέρεια Β.Α.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς βράβευσαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 25.10.2022 στην Περιφέρεια, την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία της και 6η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, Μιλένα Κοντού, αθλήτρια κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΝΟΜ Τασος Μπαλής, ο Προπονητής της Αρίστος Βογιατζής, ο έφορος του τμήματος Κωπηλασίας κ. Καρακωνσταντής καθώς και οι γονείς της.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη την Μιλένα για τις σημαντικές διακρίσεις της, αλλά και τους γονείς της για την στήριξη τους και απένειμε τα εύσημα στους παράγοντες και προπονητές του ΝΟΜ για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Όμιλο. Σημείωσε δε πως η Περιφέρεια όπως έχει κάνει και στην περίπτωση του Παναγιώτη Μπιτάδου, θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Μιλένας και του ΝΟΜ για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

« Είμαστε περήφανοι για την Μιλένα Κοντού η οποία διαπρέπει στην Κωπηλασία, ένα άθλημα που υπηρέτησα και εγώ παλιότερα στον Ναυτικό Όμιλο και γνωρίζω καλά τις δυσκολίες του. Ως Περιφερειακή Αρχή έχουμε αποδείξει ότι είμαστε κοντά στους αθλητές του Βορείου Αιγαίου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και με την Μιλένα. Πρόσφατα δωρίσαμε ένα ειδικό ποδήλατο στον Παναγιώτη Μπιτάδο ο οποίος όπως είδα και χτες είχε άλλη μια μεγάλη επιτυχία και αυτό μας γεμίζει υπερηφάνεια και δείχνει πως έχει αποτέλεσμα η στήριξη μας. Το ίδιο θα πράξουμε και με την Μιλένα η οποία μας ζήτησε μια βάρκα την οποία θα έχει ως ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειας της. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΝΟΜ και στον προπονητή αλλά και στους γονείς της που στέκονται δίπλα της».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κουρσουμπάς τόνισε:

« Είμαστε περήφανοι για τις σημαντικές διακρίσεις της Μιλένας και όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν και με άλλους αθλητές, θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της για να πάει ακόμα ψηλότερα. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι βρίσκονται κοντά στον ΝΟΜ και παλεύουν καθημερινά για να έχουμε αυτές τις επιτυχίες».

Από την μεριά της η Μιλένα Κοντού δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για την τιμητική αυτή εκδήλωση προς τιμήν μου. Έχουμε ανάγκη από υλικό ώστε να μην πηγαίνουμε στους αγώνες ως φτωχοί συγγενείς και μια βάρκα κωπηλατική θα ήταν το καλύτερο δώρο για μένα».

Τέλος ο Πρόεδρος του ΝΟΜ Τάσος Μπαλής δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την θερμή υποδοχή που μας επεφύλαξε ο Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του. Όποτε ζητήσαμε κάτι από την Περιφέρεια βρήκαμε πόρτες ανοικτές και ευήκοα ώτα. Δεν γνώριζα ότι ο Περιφερειάρχης υπήρξε αθλητής του Ομίλου μας και έτσι εξηγείται πως γνωρίζει πόσο μεγάλο κουπί τραβάμε ως σύλλογος. Τον ευχαριστούμε για την στήριξη του και τον περιμένουμε να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *