Πεζοπορία στην Κάπη την Κυριακή (30/10)

Η αρχή στην πεζοπορική μας σεζόν έγινε! Όπως κάθε χρόνο ξεκινήσαμε με μία εύκολη και ολιγόωρη πεζοπορία, για να μαζευτούμε και να μπούμε σε ρυθμό. Αυτήν την Κυριακή θα αυξήσουμε ελαφρώς δυσκολία και χρόνους για να καταφέρουμε να φτάσουμε σιγά σιγά στα στάνταρ μας. Για την Κυριακή αυτή επιλέξαμε να πεζοπορήσουμε στο βόρειο άκρο  του νησιού μας, στην περιοχή της Κάπης! Θα κατευθυνθούμε νοτιοανατολικά για να κυκλώσουμε το λόφο Μαυριά και θα έχουμε συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της πεζοπορίας μας τα απέναντι μικρασιατικά παράλια, τα Τοκμάκια, θα αγναντέψουμε τον Γέροντα του Βορρά, Λεπέτυμνο και τον κόλπο Καλλονής! Απαράμιλλης ομορφιάς θέα, που θα γεμίσει τα μάτια μας με εικόνες και την καρδιά μας με ενέργεια και ευεξία!

Ραντεβού την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 09:00 στο My Market απ’ όπου θα μας πάρει το λεωφορείο για να μας αφήσει στην είσοδο της Κάπης, στη διασταύρωση στη στροφή πριν το βενζινάδικο (ΕΚΟ). Η πεζοπορία μας χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας και θα είναι κυκλική. Θα διανύσουμε περίπου 9 χλμ σε περίπου 3:30 ώρες.
Απαραίτητα θεωρούμε το μακρύ παντελόνι και τα παπούτσια πεζοπορίας (ή έστω ανθεκτικά αθλητικά παπούτσια trail running). Μετά το πέρας της πεζοπορίας θα οδηγηθούμε σε ταβέρνα της περιοχής για να απολαύσουμε εκλεκτούς μεζέδες και πεντανόστιμα πιάτα.

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή (πατώντας Επόμενο) για το λεωφορείο και για το κυρίως πιάτο της αρεσκείας σας το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00 ώστε να ενημερώσουμε τον ταβερνιάρη για τις προτιμήσεις μας. Οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες και γι’ αυτό κρατήστε τη δική σας εγκαίρως.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η ακύρωση της Δήλωσης Συμμετοχής σας είναι ελεύθερη και χωρίς συνέπειες μέχρι το κλείσιμο της φόρμας. Από εκεί και μετά θα υποχρεούστε σε καταβολή τόσο του αντιτίμου των 5€ για το λεωφορείο όσο και 5€ για την ταβέρνα (με βάση τις επιλογές σας) τα οποία θα πληρώνονται στην επόμενη οργανωμένη πεζοπορία μας.

Καλή μας αντάμωση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *