Με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Βόρειο Αιγαίο» ολοκλήρωσε την συμμετοχή της η Περιφέρεια Β.Α. στην έκθεση «Opap Marathon Expo 2022»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμέτοχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Έκθεση OPAP MARATHON EXPO 2022, τη μεγαλύτερη αθλητική έκθεση στην χώρα η οποία πραγματοποιήθηκε 09-12 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έδωσε δυναμικό παρών με ένα περίπτερο υψηλών προδιαγραφών που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Βόρειο Αιγαίο» τα νησιά μας παρουσίασαν τις αθλητικές εκδηλώσεις τους στους επισκέπτες της έκθεσης ενώ τα στελέχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που απάρτιζαν την αποστολή πραγματοποίησαν συναντήσεις με στελέχη Υπουργείων, Ομοσπονδιών, Οργανισμών, Συλλόγων και με αθλητικούς παράγοντες ανταλλάσσοντας απόψεις και σχεδιάζοντας μελλοντικές συνεργασίες.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Μαρία Κακαλή, η Χιώτισσα Παραολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Αττικής Χάρης Ρώμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, το μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και έφορος Εθνικών ομάδων, Κωνσταντίνος Σιάχος, ο Γιώργος Πομάσκι προπονητής των Ολυμπιονικών, πολλοί Έλληνες πρωταθλητές, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, αθλητές των νησιών μας που έλαβαν μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο και δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Μεταναστευτικής κρίσης Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο ειδικός σύμβουλός σε θέματα Αθλητισμού Κρέτσης Βασίλης ο προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού Πολιτισμού της ΠΒΑ Χατζησταυράκης Γιώργος και ο διοικητικός υπάλληλος του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Π.Ε.Χίου Μισεντσής Αντώνης.

Στο περιθώριο της Έκθεσης οι κ. Κουρσουμπάς και Κρέτσης παρέστησαν στην κεντρική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ Authentic Talks στο ίδρυμα Νιάρχος με υψηλούς προσκεκλημένους και κεντρική παρουσιάστρια την Χιώτισσα Παρολυμπιονίκη Κέλλυ Λουφάκη.

Τέλος στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, διανεμήθηκαν μπλουζάκια στους Αθλητές των νησιών μας, που το επισκέφθηκαν με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Βόρειο Αιγαίο». Η Περιφέρεια ΒΑ ευχαριστεί θερμά για την ευγενική του χορηγία το New York College όπως επίσης και τον με καταγωγή από την Λέσβο Ευάγγελο Χαραλάμπους διοργανωτή της έκθεσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *