Τουρίστρια περιέθαλψε σκύλο που βρήκε δεμένο σε εγκαταλειμμένο μαντρί | Τώρα αναζητεί στέγη

Με ανάρτησή της η Κιβωτός Μυτιλήνης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε για το συμβάν με ένα σκύλο σε εγκαταλειμμένο μαντρί στην Εφταλού που βρέθηκε από τουρίστρια η οποία τον πήρε τον πήγε στον κτηνίατρο και τον φρόντισε. Τώρα ο σκυλάκος ο οποίος μέρα με την μέρα δείχνει και καλύτερα, αναζητεί στέγη.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει :

Ένα σπίτι για αυτό το πλάσμα (λάβαμε το μηνυμα από τουρίστρια που προφανώς έμεινε έκθαμθη από το “πολιτισμό” και την ανθρωπιά που δέρνει κάποιους ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ σε αυτό το νησί!!!) – Κοινοποιήστε παρακαλούμε! (20/11/2022)

“Αγαπητή ΚΙΒΩΤΟΣ ,

Dear Kivotos,

Στις 9 Νοεμβρίου βρήκα αυτό τον σκύλο στην περιοχή του Μολύβου, στην Εφταλού. Ήταν δεμένος σε μια παλέτα, σε ένα εγκαταλειμμένο μαντρί. Δεν υπήρχε νερό ή φαγητό ούτε καν οχείο για αυτά. Τον πήρα και τον πήγα σε κτηνιατρείο. Ο κτηνίατρος δεν μπορουσε να πεί πόσο καιρό ήταν χωρίς νερό και φαγητό, αλλά κάποια δόντια του ήταν σπασμένα, πιθανόν γιατί προσπαθούσε να φάει τις πέτρες. Είναι περίπου 2 ετών, μοιαζει με ημίαιμο πόιντερ, γύρω στα 12 κιλά.

Τον φιλοξενώ εδώ και μια βδομάδα και ειναι ένα τέλειο σκυλί, πολύ γλυκός και μαθαίνει γρήγορα. Προφανώς είναι κολλημένος με το φαγητό, Και καλυτερεύει μέρα με τη μέρα! Θα μπορουσατε να με βοηθήσετε να του βρούμε ένα μόνιμο σπίτι;”

Σε περίπτωση υιοθεσίας θα δοθούν εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα (το κόστος επιβαρύνει τον νέο τους κηδεμόνα). Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο είναι από την Facebook σελίδα “Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *