Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Με τη δέουσα επισημότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Στρατόπεδο Συνταγματάρχη ΠΖ Κυριακούλη Μαυρομιχάλη στην Παγανή Μυτιλήνης, στη Λέσβο. Τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα για το Βόρειο Αιγαίο κ.Πανάγος Κουφέλος .

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Σήμερα όλοι οι Έλληνες γιορτάζουμε διπλά. Η Ορθοδοξία μας τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας τιμώνται για τη διαχρονική τους προσφορά, μία προσφορά που μας γεμίζει ασφάλεια και μας κάνει περήφανους αναπολώντας το βαθύ αποτύπωμα στην πορεία του Έθνους. Το πνεύμα της εθνικής ενότητας και της «ταυτότητας» του Έλληνα που σφυρηλατήθηκε μέσα από τους αγώνες για ανεξαρτησία, δημοκρατία, ελευθερία, είναι πολύτιμη παρακαταθήκη, για όλους μας. Κύριος οδηγός και συμπαραστάτης η Υπερμάχω Στρατηγώ, η Υπεραγία Θεοτόκος.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλα τα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι πάντα στο πλευρό τους, στυλοβάτης και εκφραστής των ίδιων αξιών και ιδανικών.

Χρόνια Πολλά σε όλους όσους εορτάζουν σήμερα!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες»!

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Οι Αντιδήμαρχοι, Στρατής Τζιμής, Δήμητρα Αλεξανδρή και Παναγιώτης Τσακύρης, παραβρέθηκαν, σήμερα, ως εκπρόσωποι του Δήμου Μυτιλήνης, στις εκδηλώσεις της 98 ΑΔΤΕ, που έλαβαν χώρα στο Στρατηγείο, για τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Αντιδήμαρχος Στρατής Τζιμής, μετά το πέρας της εκδήλωσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους του Δημάρχου μας, Στρατή Κύτελη, που απουσιάζει εκτός Λέσβου, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας προς τους άντρες και τις γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που αποτελούν τα «τείχη» της πατρίδας μας σε αέρα, στεριά και θάλασσα και προστατεύουν με αυταπάρνηση τα σύνορά μας. Ο φιλειρηνικός ελληνικός λαός επενδύει γενναιόδωρα από το υστέρημά του στο διαρκή εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεών μας, γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι οι Δυνάμεις αυτές είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός ασφαλέστερου μέλλοντος για την Ελλάδα. Επίσης, εμείς, οι κάτοικοι της Λέσβου, ταυτίζουμε την παρουσία και τη δράση του Στρατού μας με την αδιαμφισβήτητη εθνική μας κυριαρχία και την απερίσπαστη και ασφαλή παραγωγική ενασχόλησή μας. Χρόνια Πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *