Συνάντηση Περιφερειάρχη με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης δέχθηκε σήμερα 24.11.2022 στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιάννη Μουτζούρη και τα μέλη Μπάμπη Αράπη, Χρήστο Πουλέλλη και Γιώργο Σαλιαμπούκο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ζήτησαν ενίσχυση από την Περιφέρεια ώστε να είναι Συνδιοργανωτής στις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Εμπορικός Σύλλογος για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στην Κεντρική Αγορά της πόλης. Οι εκδηλώσεις έχουν στόχο την τόνωση του εορταστικού κλίματος και την προσέλκυση καταναλωτών, σε μία περίοδο δυσκολίας για όλους.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως Περιφερειακή Αρχή θέλουμε να συμβάλλουμε ώστε η εορταστική περίοδος να είναι χαρούμενη ιδιαίτερα για τα παιδιά και κάθε πολίτη και οι επαγγελματίες να βοηθηθούν, για να υπάρξουν καλά αποτελέσματα για την οικονομία του τόπου, που ως γνωστόν αποτελεί αλυσίδα. Η κοινωνία της Λέσβου έχει περάσει δυσκολίες και η Περιφέρεια θα είναι κοντά σε ότι μπορεί να την ανακουφίσει.»

Από την πλευρά τους ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Περιφερειάρχη για την κατανόηση και την θετική ανταπόκριση στην ενίσχυση της προσπάθειάς τους για την τόνωση του αγοραστικού ενδιαφέροντος στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *