Στη άσκηση στρατευμάτων «ΒΕΛΛΕΡΟΦΩΝ 2022 – ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ» ο Δήμαρχος Μυτιλήνης

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022,ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, παρακολούθησε την τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων «ΒΕΛΛΕΡΟΦΩΝ 2022 – ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ» που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων Καμμένου Δάσους.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι Στρατής Τζιμής και Παναγιώτης Τσακύρης, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, ενώ το «παρών» στην άσκηση έδωσε και ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

Μετά το πέρας της άσκησης, άπαντες μνημόνευσαν τον Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Γρηγόρη Μπουντλιάκη, για την άριστη οργάνωση του στρατεύματος και την ετοιμότητά του για την υπεράσπιση της πατρίδας.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ευχαρίστησε την στρατιωτική ηγεσία για την ευκαιρία που του δόθηκε να παρακολουθήσει την άσκηση εκ του σύνεγγυς, τονίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του ελληνικού στρατού στη Λέσβο για την ασφάλεια των πολιτών του ακριτικού μας νησιού, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την συνέχιση της αγαστής και δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Στρατού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *