Σε διαρκή ετοιμότητα οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Β.Α. για παροχή συνδρομής στο Δήμο Δυτικής Λέσβου για τον σεισμό

Σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκονται αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση ανακυπτόντων προβλημάτων από τη σεισμική δόνηση που έλαβε χώρα σήμερα (07-01-2023) πρώτες πρωινές ώρες, με επίκεντρο τη Βορειοδυτική Λέσβο.

-10- αστυνομικοί, -5- περιπολικά οχήματα και -2- πτητικά μέσα συνδράμουν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση ανακυπτόντων προβλημάτων σε περιοχές της Βορειοδυτικής Λέσβου

Ειδικότερα, -10- αστυνομικοί, -5- περιπολικά οχήματα και -2- πτητικά μέσα συνδράμουν ουσιαστικά αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Λέσβου στην καταγραφή υλικών ζημιών συνεπεία του σεισμικού φαινομένου, αλλά και με απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου αυτό απαιτηθεί, στο οδικό δίκτυο σε περιοχές της Βορειοδυτικής Λέσβου.

Παρακαλούνται οι πολίτες και οι οδηγοί οχημάτων για την ασφάλεια τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *