Δυο νέα μέλη από την Σάμο στον συνδυασμό του Μουτζούρη | «Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές» δηλώνει ο Περιφερειάρχης

Με δύο ακόμα δυναμικές υποψηφιότητες συνεχίζει να καταρτά το ψηφοδέλτιο του ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης στη Σάμο.

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε απόψε πέρα από τους Περιφερειακούς Συμβούλους που ήδη υπάρχουν στην ομάδα του εντάσσονται και δυο νέα μέλη.

Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου κ. Γιάννη Καλτάκη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανατολικής Σάμου κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη.

Ο κ. Καλτάκης έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Δήμου Πυθαγορείου ενώ τώρα είναι Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου. Είναι παντρεμένος με την εφοριακό υπάλληλο Μαρία Παξιμαδά από τον Πύργο της Σάμου και έχει δύο παιδιά τον Γιώργο, οικονομολόγο και γραμματέα της ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου και την Αθανασία δικηγόρο.

Ο κ. Μαυρατζώτης έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης έχοντας λάβει πολλές φορές πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κόσμου σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις έχει διατελέσει Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου επί θητείας Μιχάλη Αγγελόπουλου, είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σάμου ενώ δραστηριοποιείται ως ιδιοκτήτης επιχείρησης στον χώρο του Τουρισμού.

Πρόκειται αναμφίβολα για δύο πολύ δυνατές προσωπικότητες που θα αναβαθμίσουν τον συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης» του κ. Μουτζούρη. «Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή : samos24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *