Στην «9η EXPOTROF Exhibition» το Ηφαίστειο Ανεμώτιας

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ συμμετέχει στην “9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ΕΧΗΙΒΙΤΙΟΝ”, The Greek Fine Food,​ 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023 στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ.​

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ​ ότι η ΛΕΣΒΟΣ αξίζει να έχει το κρασί που την αντιπροσωπεύει, ως συνέχεια της μακράς οινοποιητικής της παράδοσης..!!​

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Ηλεκτρονικό Εκθεσιακό Περίπτερο του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Με την υποστήριξη της Περιφέρειας​ Βορείου Αιγαίου.​

Λίγα λόγια για τον Συνεταιρισμό

Ο Συνεταιρισμός Αλληλέγγυας Οικονομίας «Ηφαίστειο Ανεμώτιας», ξεκίνησε τη λειτουργία του στο χωριό Ανεμώτια του Δήμου Δυτικής Λέσβου το φθινόπωρο του 2017, όταν μία ομάδα νέων ανθρώπων αυτο-οργανώθηκε αναλαμβάνοντας συλλογικά τη διαχείριση των αμπελοοινικών προϊόντων της.

Καλλιεργούμε με αγρο-οικολογικές μεθόδους γηγενείς ποικιλίες οινοποιίσιμων σταφυλιών, σε ηφαιστειογενείς άνυδρους αμπελώνες στον κάμπο της Ανεμώτιας Λέσβου και τις οινοποιούμε στις αυτόνομες επισκέψιμες εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού.

Πιστεύουμε ότι η Λέσβος αξίζει να έχει το κρασί που την αντιπροσωπεύει, ως συνέχεια της μακράς οινοποιητικής της παράδοσης.

Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε για την επανεκκίνηση του Λεσβιακού αμπελώνα αλλά και την ανάδειξή του ως στοιχείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *