Την Άντισσα και την Καλλονή θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο Ιάσων Πιπίνης

Την Άντισσα και την Καλλονή θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, ενώ το πρωί θα βρεθεί στον εμπορικό δρόμο της Ερμού στη Μυτιλήνη, όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του κ. Ιάσονα Πιπίνη στη Λέσβο, μετά την συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, πριν από λίγες ημέρες, όπου ουσιαστικά επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Λέσβου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο, «μετά από έναν κύκλο επαφών σε χώρες του εξωτερικού, για επαγγελματικούς λόγους, προωθώντας τα εθνικά μας συμφέροντα, συνεχίζω να συζητάω με τους συντοπίτες μου στη Λέσβο και να καταγράφω ζητήματα που τους απασχολούν, προκειμένου να ολοκληρώσω το σχέδιο μου για την αναμόρφωση του Νομού Λέσβου».

Ο κ. Πιπίνης υποστηρίζει πως στη δραστηριότητα του έχει εντάξει ως προτεραιότητα τα θέματα του τουρισμού και της υγείας. «Επιμένω να πιστεύω πως η αναμόρφωση της Λέσβου περνάει απαραίτητα μέσα από την ανάπτυξη του τουρισμού. Εκεί πρέπει να στοχεύσουμε, να ρίξουμε όλες μας τις δυνάμεις, να εκπονήσουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο και να επενδύσουμε για τα επόμενα χρόνια. Η ενίσχυση των δομών υγείας είναι ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει σχέδιο και συντονισμός», καταλήγει ο κ. Πιπίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *