Επίσκεψη Ιάσωνα Πιπίνη στην αγορά της Μυτιλήνης στην Καλλονή και την Άντισσα

Στον εμπορικό δρόμο της Ερμού στη Μυτιλήνη, στην Άντισσα και στην Καλλονή βρέθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη στη Λέσβο του κ. Πιπίνη, μετά την συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, από την οποία ως φαίνεται «κλείδωσε» η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Λέσβο.

«Ακούω και συζητώ με τους συντοπίτες μου στη Λέσβο, προκειμένου να καταγράψω τα ζητήματα που τους απασχολούν. Εδώ και περίπου έναν χρόνο κάνω μια “χαρτογράφηση” που θα βοηθήσει για να μπουν προτεραιότητες και να ολοκληρωθεί το σχέδιο που πιστεύω ότι χρειάζεται το νησί μας για πετύχουμε την αναμόρφωση του», υποστηρίζει ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο, σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο.

Ο κ. Πιπίνης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, κ. Γιάννη Μουτζούρη, συνομίλησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές και στη συνέχεια βρέθηκε στην Καλλονή, όπου συζήτησε με κατοίκους. Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού επισκέφθηκε και την Άντισσα, όπου συνομίλησε με επαγγελματίες, ενώ συναντήθηκε και με πολίτες που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία. «Το ζητούμενο είναι να προσεγγίσουμε όλους τους συντοπίτες μας, ανεξάρτητα από το κόμμα που ψήφιζαν ως τώρα, ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε πολλά πράγματα, που πρέπει να αλλάξουν, για να ωφεληθούν οι πολλοί», επισημαίνει ο κ. Πιπίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *