Στη Μυτιλήνη ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Δίπλα στον Ειδικό Σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ.Ιάσονα Πιπίνη βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης στη Μυτιλήνη προβάλλοντας μάλιστα ως μαγικό προορισμό για τον χειμώνα.

Ο κ.Πιπίνης με ανάρτηση του ανέφερε την επίσκεψη του γνωστού ηθοποιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του Ιάσων Πιπίνη :

Είχα τη χαρά να έχουμε κοντά μας τον αγαπημένο ηθοποιό, αλλά και φίλο μου, κ. Ρένο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ στη ΛΕΣΒΟ. Καλεσμένος μου στο νησί μας, απόλαυσε την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ αλλά και τις τοπικές γεύσεις της λεσβιακής γης.

📌 Είναι τιμή μας καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως ο Ρένος, να βρίσκονται εδώ και να μεταφέρουν τη μοναδική ΟΜΟΡΦΙΑ της Λέσβου σε όλη την Ελλάδα. Ο Ρένος συμφώνησε μαζί μου πως η Λέσβος αποτελεί μαγικό τουριστικό ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ και τον χειμώνα…

📌 Στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χαραλαμπίδης ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ το νησί μας ως μοναδικό προορισμό και τους χειμερινούς μήνες: «Η Λέσβος τον χειμώνα είναι ένας μαγικός προορισμός, ειδικά αν είσαι καλεσμένος του Ιάσονα Πιπίνη, που σου μιλάει με τόση αγάπη για τον τόπο του!!!», αναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης.

📌 Ο κ. Χαραλαμπίδης με συνόδευσε και στην επίσκεψη που έκανα στην αγορά της οδού ΕΡΜΟΥ στη Μυτιλήνη, όπου συνομιλήσαμε με επαγγελματίες και καταναλωτές. Ήρθε μαζί μου επίσης στη Σκάλα ΚΑΛΛΟΝΗΣ, όπου γευματίσαμε, ενώ πήραμε μια γεύση και από τη νυχτερινή ζωή της Μυτιλήνης, συνομιλώντας μάλιστα αρκετές φορές με ΝΕΟΥΣ και νέες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *