Δωρεά από την οικογένεια του «Παναγιώτη Ψύχα» ένας Υπερηχοτομογράφος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Συνεχίζονται οι δωρεές προς το νοσοκομείο μας, οι οποίες αποτελούν ενισχυτικό παράγοντα βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στο νοσηλευτικό μας Ίδρυμα.

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες για την προσφορά τους στο Νοσοκομείο μας την Κα Ελένη Πανταζή και την θυγατέρα της Δέσποινα Ελίνα Ψύχα (ατομική επιχείρηση – Φαρμακείο ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΛΕΝΗ), όπου παρουσία και του Επεμβατικού Καρδιολόγου κ. Αναστάσιου Μίλκα , προσέφεραν εις μνήμην Παναγιώτη Ψύχα , που απεβίωσε από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου πριν 2 έτη, ένα Υπερηχοτομογράφο VSCAN για το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα το μηχάνημα είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο απεικόνισης μέσω υπερήχων για χρήση από ειδικευμένους και εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας.

Δίνει τη δυνατότητα καθοδήγησης, απεικόνισης και μέτρησης υπερηχογραφικα των ανατομικών δομών του σώματος και της καρδιακής λειτουργίας.

Αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες και εύχρηστες συσκευές υπερήχων για την ανατομική καθοδήγηση των επεμβατικών καρδιολόγων κατά τη διάρκεια της παρακέντησης αγγείων στο Αιμοδυναμικό εργαστήριο.

Οι ανωτέρω πράξεις συνεισφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού μας συγκινούν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με επιτυχία τις προσπάθειες μας

για τον εκσυγχρονισμό των μέσων και βελτίωση των δυνατοτήτων του Νοσηλευτικού Ιδρύματος επ’ ωφέλειά των κατοίκων του νησιού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *