Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της -111ης- επετείου απελευθέρωσης της Μυτιλήνης

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ενημερώνει, για την λήψη μέτρων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την Τετάρτη 08-11-2023 στη χερσαία ζώνη Λιμένα Μυτιλήνης και συγκεκριμένα κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη λόγω εκδηλώσεων εορτασμού της 111ης επετείου απελευθέρωσης της Μυτιλήνης.

  • Από ώρα 08:45 έως 09:30 θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη, λόγω πομπής της σημαίας της Λέσβου από το Παλιό Δημαρχείο Μυτιλήνης στο κάστρο της πόλης. Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας από το ύψος πλατείας Κωνσταντινουπόλεως και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μόνον στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, από τον επιβατηγό λιμένα προς πλατεία Κωνσταντινουπόλεως.
  • Από ώρα 11:20 μέχρι πέρας της παρελάσεως θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη. Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας από το ύψος πλατείας Κωνσταντινουπόλεως μέχρι το ύψος πύλης Β επιβατηγού λιμένα, έμπροσθεν Τελωνείου. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μόνον προς πλατεία Κυπρίων Πατριωτών μέσω οδού Κωνσταντινουπόλεως και προς Επάνω Σκάλα μέσω της οδού 8ης Νοεμβρίου
  • Οι οδηγοί όλων των οχημάτων υποχρεούνται την Τετάρτη 08-11-2023 και από ώρα 06:00 για την άμεση απομάκρυνση τους από το ύψος παλιού Λιμεναρχείου έως το ύψος πλατείας Κωνσταντινουπόλεως.

Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι όχημα παραμένει σταθμευμένο, παρεμποδίζει την κυκλοφορία ή τα μέτρα τάξεως και ασφαλείας θα απομακρύνεται με γερανοφόρο όχημα και θα επιβάλλονται διοικητικές κυρώσεις από το Τμήμα Τροχαίας του Κ.Λ Μυτιλήνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *