Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του Επιμελητηρίου με την Ένωση Φοροτεχνικών Λέσβου

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Λέσβου, στη Λήμνο και στη Λέσβο, αναφορικά με τις νέες ρυθμίσεις για το Ψηφιακό Ωράριο και την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας καθώς και για τα Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε. και την Πλατφόρμα myDATA.

Οι τέσσερις εκδηλώσεις (11, 12, 25 & 26 Ιανουαρίου 2023) που έλαβαν χώρα σε Λέσβο και Λήμνο είχαν μεγάλη απήχηση από Επιχειρηματίες, Ελ. Επαγγελματίες, Λογιστές κ.α.. Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων τόσο ο κ. Πέτρος Ραπανάκης, Οικονομολόγος, Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού και Συγγραφέας, όσο και ο κ. Γιώργος Κορομηλάς, Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Συγγραφέας λογιστικών και φορολογικών βιβλίων, και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών, μέσα από πλούσια και πλήρη θεματολογία, ανέλυσαν ο καθένας στον τομέα του, θέματα επίκαιρα, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για τον καθοριστικό ρόλο των ψηφιακών δεδομένων που καλούνται να διαχειριστούν, ενώ απάντησαν διεξοδικά σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Με τα σεμινάρια αυτά ανοίγει ο κύκλος των ενημερωτικών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η Διοίκηση του Επιμελητήριου Λέσβου, για τα μέλη της, τη νέα χρονιά, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν ανάλογες εκδηλώσεις και σε άλλα αντικείμενα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *