Βάλεσης και Γιαννακα για το Μιχαλέλειο Γηροκομείο Πλωμαρίου

Με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν και συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση του Μιχαλέλειου Γηροκομείου Πλωμαρίου, που θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του με μόνα «θύματα» τους εργαζόμενους του Ιδρύματος και τους φιλοξενούμενους σ’ αυτό υπερήλικες, αναρωτιόμαστε:

1. Όταν ξοδεύονται στον τόπο μας τόσα εκατομμύρια για «αναπτυξιακά» έργα τύπου Βάστριας, δεν είναι δυνατόν να βρεθούν 100.000 ευρώ είτε σε κυβερνητικό επίπεδο είτε σε επίπεδο αυτοδιοίκησης για να συνεχίσει το Ιδρυμα την απρόσκοπτη λειτουργία του?

2. Πέραν των δεδομένων ευθυνών, τόσο σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο όσο και από τη νυν δημοτική αρχή Κύτελη, αυτή την ύστατη ώρα ενώνουμε τη φωνή μας και την αγωνία μας με τους εργαζομένους και τη νυν διοίκηση του Ιδρύματος και ζητάμε από όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βρουν λύση ΑΜΕΣΑ πριν το τραγελαφικό του θέματος καταλήξει να γίνει ΤΡΑΓΙΚΟ.

1 Comment

  • Emmanuel Pitsiladis

    Ενημερώθηκα πρόσφατα για την τραγωδία που διέρχεται το Μιχαλελειο Γηροκομείο στο Πλωμάρι και είναι πολύ λυπηρό μία ευγενική και γενεοδωρη δωρεά ενός αξιόλογου πατριώτη να μη μπορεί να συντηρηθεί και να δρομολογηθεί. Όπως ο Κος Μιχαλελης έτσι και εγώ, κάτοικος εξωτερικού, έχω χρηματοδότηση την συντήρηση του κτηρίου καθώς επίσης την αντικατάσταση συσκευών πλυντηρίου και κουζίνας. Πέρση ανέλαβα την χρηματοδότηση για την δημιουργία και ανανέωση του κήπου. Η χορήγηση μου στο Ίδρυμα μέχρι σήμερα ανέρχεται στα €50,000 και θα ήθελα να προκαλέσω την τοπική διοίκηση να βάλει το αντίστοιχο ποσό των €50.000 για να τερματιστη η οικονομική κρίση και να δρομολογηθεί η λειτουργία του Ιδρύματος. Εμμανουήλ Πιτσιλαδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *