Απεργία εκπαιδευτικών την Τετάρτη (15/02/2023)

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου “Μίλτος Κουντουράς» καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 15/02/2023 στις 11:00 το πρωί έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα αναφέρει :

Όλοι στην Απεργία στις 15 Φεβρουαρίου

Συγκέντρωση, 11.00 π.μ., έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Όχι

  • Στην αναβίωση του επιθεωρητισμού
  • Στην διάλυση του Δημόσιου Σχολείου

Αγώνας για

  • Ενίσχυση της Δημόσιας Εκπαίδευσης
  • Παιδαγωγική Ελευθερία και Δημοκρατία

Όχι στην κατηγοριοποίηση

  • Σχολείων
  • Εκπαιδευτικών
  • Μαθητών

ΕΛΜΕ Λέσβου: Απόφαση ΓΣ προέδρων ΟΛΜΕ – Συνάντηση ΕΛΜΕ με συνδέσμους – Απεργία 15/2

Η απόφαση της Ο.Λ.Μ.Ε.

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Προέδρων των ΕΛΜΕ (11/02/23)

Σας ενημερώνουμε ότι η ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ υπερψήφισε με συντριπτικά ποσοστά (95,5% το πλαίσιο αιτημάτων και 100% το πρόγραμμα δράσης) την εισήγηση της ΟΛΜΕ.

Ως εκ τούτου υπερψηφίστηκαν  τόσο η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση, όσο και η απεργία της 15ης Φεβρουαρίου και οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας ενάντια στην ατομική αξιολόγηση.

Καλούμε σε απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση, με πρώτο βήμα τη μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αξιολόγησης.

Προκηρύσσουμε 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας για τη Δευτέρα 13/2 και την Τρίτη 14/2 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ).

Τα επόμενα αναλυτικά βήματα θα βγουν άμεσα σε επόμενη ανακοίνωση.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ 2023 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ!!! 

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΕΠΕ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *