Κατεδάφιση Σφαγείων, Αιολικός, Κτηματολόγιο και η ελεύθερη στάθμευση στο Λιμάνι Μυτιλήνης στα θέματα του Δημ. Συμβουλίου | (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυτιλήνης, μετά από ερώτηση της κα. Περγαμηνού από την παράταξη του κ. Κουφέλου “Νέα Δράση, Νέος Δήμος” τέθηκε το θέμα της ελεύθερης στάθμευσης στο χώρο του λιμένα Μυτιλήνης.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, μεταξύ άλλων τόνισε πώς δεν είναι ο ίδιος αρμόδιος για το θέμα αυτό και πως είναι κάτι το οποίο θέλει απόφαση του Λιμενικού Ταμείου, κάτι για το οποίο αναμένεται να συζητηθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μυτιλήνης παρευρέθει ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου, κ. Παύλος Τριανταφυλλίδης ο οποίος παρουσίασε τον σχεδιασμό για την ευρύτερη περιοχή της Επάνω Σκάλας άλλα και του Κάτω Κάστρου ο οποίος αμέσως μετά την κατεδάφιση του κτηρίου των πρώην σφαγείων της Μυτιλήνης που βρίσκεται δίπλα από το επιθαλάσσιο τοίχος του Κάστρου της Μυτιλήνης, θα διαμορφώσει μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που είναι σήμερα,

Δείτε το βίντεο :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *