Μόνιμα έλεγχος βηματοδοτών στο Βοστάνειο

ην δυνατότητα ελέγχου των βηματοδοτών ασθενών με καρδιολογικά προβλήματα σε μόνιμη και μάλιστα δεκαπενθήμερη βάση στο νοσοκομείο Μυτιλήνης ανακοίνωσε πριν από λίγο ο διοικητής Γιώργος Καμπούρης. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, καθώς με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε όσους έχουν εμφυτευμένους βηματοδότες και απινιδωτές να ελέγχονται στο νοσοκομείο πλην ενός μικρού ποσοστού ασθενών που φέρουν συσκευές συγκεκριμένης εταιρείας οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν ακόμα να ελεγχθούν στο νοσοκομείο.

Η δυνατότητα αυτή είναι σημαντική για το νοσοκομείο Μυτιλήνης και η ανακοίνωση της  σήμερα δεν σχετίζεται με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, καθώς πρόκειται για προσπάθειες που αφορούν καθαρά τον νοσοκομείο εδώ και μήνες τις οποίες τρέχει ο κ. Καμπούρης καθώς εκκρεμεί η τοποθέτηση νέων διοικητών οπότε προσπαθεί να κλείσει τα θέματα που ο ίδιους χειρίστηκε ώστε σε περίπτωση που τοποθετηθεί άλλος στη θέση του να του παραδώσει σε λειτουργία όσα ο ίδιος είχε σχεδιάσει.

Αναλυτικά για ανακοίνωση του κ. Καμπούρη έχει ως ακολούθως:

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους κατοίκους του νησιού μας,  ότι μετά  τη  επιτυχή δράση της  καταγραφής  βηματοδοτών και απινιδωτών, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα λειτουργήσει Ιατρείο Ελέγχου Ρύθμισης Βηματοδοτών & Απινιδωτών  κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγ. Τετάρτη   1/5/2024 και ώρες λειτουργίας 09:00 πμ με 14:00 μμ.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του Ιατρείου είναι ο κ. Αρβανιτέλλης Ιγνάτιος ΕΑ΄Καρδιολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα καλούν για  ραντεβού στην Γραμματεία των Τακτικών Εξωτερικών  Ιατρείων στο τηλέφωνο 22510 -21111.

θα εξεταστούν οι ασθενείς οι οποίοι /ες φέρουν βηματοδοτική ή απινιδωτική συσκευή των κάτωθι εταιρειών:

MEDTRONIC,  ABBOTT,  ST JUDE MEDICAL  και  BOSTON SCIENTIFIC.

Σταθερή επιδίωξη μας  είναι να περιοριστεί η  μετακίνηση των συμπολιτών μας σε κέντρα της Αθήνας και της ηπειρωτικής Ελλάδας, μειώνοντας την οικονομική επιβάρυνση και  προσωπική ταλαιπωρία  που συνεπάγεται αυτή η μετακίνηση.       

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκοπό την περαιτέρω  βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, προσφέροντας με ασφάλεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας”.

Πηγή:nealesvou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *