Τρέξτε στην Ερεσσό | Αγώνας δρόμου 7.000 μέτρων | Κυριακή 7 Ιουλίου, 18:30

Στην Πανέμορφη Σκάλα Ερεσσού, της Λέσβου, σε μια από τις κορυφαίες Παραλίες της Ελλάδας, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και ο Φορέας Αθλητισμού Ερεσσού, με την υποστήριξη του Aeolian Village Eresos και των φυσικοθεραπευτικών κέντρων PHYSIOGALINOS διοργανώνουν την Κυριακή 7/7, ώρα 18:30, αγώνα δρόμου 7.000 μέτρων με αφετηρία την πλατεία της σκάλας Ερεσσού μέχρι το χωριό της Ερεσσού και τερματισμό στην πλατεία της Σκάλας.

Η Συμμετοχή στον Αγώνα είναι Δωρεάν και στόχος είναι να έρθουν σε επαφή με την αθλητική κουλτούρα οι κάτοικοι της απομακρυσμένης Δυτικής Λέσβου.

Δηλώσεις Συμμετοχών θα γίνονται δεκτές την ημέρα του Αγώνα στην Πλατεία της Σκάλας Ερεσσού από τις 17:00 – 18:15. (Όριο οι 150 συμμετοχές)

Θα υπάρξουν Βραβεύσεις Γενικής καθώς και «master» Ανδρών και Γυναικών άνω των 40 Ετών, καθώς και δώρα από τους χορηγούς του Αγώνα.

Στον Αγώνα θα συμμετέχουν σημαντικοί Αθλητές όπως ο Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες και διεθνώς αναγνωρισμένος Μαραθωνοδρόμος Κώστας Χουβαρδας, που έχει μεγαλώσει στην Φτερούντα. Η Αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Στίβου Σταυρούλα Χρυσαειδή και ένας από τους κορυφαίους Αθλητές CrossFit στον Κόσμο, ο Ανέστης Αρτέμης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *