Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης | «Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές & τις μαθήτριες»

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα με όνειρα, φιλοδοξίες και αγωνίες για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

     Το Δ.Σ. της Ένωσης εύχεται σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς μία καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία .

   Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήσαμε τις εθιμοτυπικές συναντήσεις με τους Διευθυντές της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λέσβου .

Μας ενημέρωσαν ότι η χρονιά ξεκινάει με ελάχιστα κενά τα οποία θα καλυφθούν άμεσα στο επόμενο διάστημα . Υπήρξε ένας ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος και δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα μας σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στα κτιριακά όσο και σε θέματα λειτουργίας τον σχολείων .  

Συμφωνήσαμε ότι μέσα από την καλή και αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, θα προσπαθήσουμε να επιλυθούν όποια προβλήματα υπάρξουν για το καλό των μαθητών και της σχολικής κοινότητας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας .

Για το Δ.Σ. :

Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας
Καρέκος Παναγιώτης Καρίπης Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *