Παράδοση αθλητικού υλικού σε συλλόγους από την Περιφέρεια Β.Α.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου παρέδωσαν αθλητικό υλικό σε συλλόγους και αθλητές κατόπιν αιτημάτων τους. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Παντελέων Βερρής, εκ μέρους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου ο Πρόεδρος Μάριος Ντουντούλας ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δεμερτζής και ο Μιχάλης Δεμερτζής, εκπρόσωποι των σωματείων Μακαρέα Άγρας, Φίλιας, Βασιλικών – Πολιχνίτου και Δόξας Μυτιλήνης.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι χαρά μας να στηρίζουμε τα τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία και τους αθλητές οι οποίοι δίνουν καθημερινό αγώνα και προβάλλουν τις νήσους μας. Οι ανάγκες είναι πολλές και προσπαθούμε σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ΕΠΣΛ του ΣΕΓΑΣ και όλων των φορέων οι οποίοι μας αιτούνται βοήθειας να ανταποκρινόμαστε. Ειδικότερα με την ΕΠΣΛ και τον Πρόεδρο κ. Βερρή έχουμε αγαστή συνεργασία και χαιρόμαστε που αυτό είναι προς όφελος των σωματείων και των παραγόντων. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί έμπρακτα στον αθλητισμό στηρίζοντας ποικιλοτρόπως όλους τους εμπλεκόμενους».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού δήλωσε:

«Με την προτροπή του Περιφερειάρχη, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα σωματεία και τον αθλητισμό σε όλο το Βόρειο Αιγαίο. Μόλις προχθές εγκρίναμε στην Οικονομική Επιτροπή άλλες 33 χιλιάδες ευρώ για προμήθεια αθλητικού υλικού το οποίο ξεκίνησε να διανέμεται ήδη όπως βλέπετε στους συλλόγους. Προσπαθούμε μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας να ικανοποιούμε τα πολλά αιτήματα που μας κάνουν οι ομάδες και θέλω να ελπίζω ότι με την ολοκλήρωση της πρώτης θητείας μας ως Περιφερειακή Αρχή θα έχουμε βάλει την σφραγίδα μας στον Αθλητισμό των νησιών μας».

Από την πλευρά τους οι κ. Βερρής και Ντουντούλας και οι εκπρόσωποι των σωματείων ευχαρίστησαν την Περιφερειακή Αρχή για την μεγάλη προσφορά της μέχρι σήμερα στα αθλητικά δρώμενα της Λέσβου, εξήραν την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει και τόνισαν την σημαντικότητα της προσφοράς προς τα σωματεία και τους αθλητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *