Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου «Γ. Σκούφος»

Ένα ακόμη πολύχρονο αίτημα της αθλητικής κοινότητας της Μυτιλήνης ολοκληρώθηκε. Μάλιστα, με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου παραδόθηκε για τη διαχείριση το παραπάνω γήπεδο «Γ. Σκούφος», πίσω από το ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, στο ΝΠΑθλητισμού, Πολιτισμού πλήρως ανακατασκευασμένο (με φυσικό χλοοτάπητα, με δίκτυο αποστράγγισης ομβρίων του αγωνιστικού χώρου, με αρδευτικό δίκτυο για την διαβροχή του τάπητα κ.α.).

Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Περιφερειακού Προγράμματος Βορείου Αιγαίου.

Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής, δήλωσε ότι :

«Η Δημοτική Αρχή Στρατή Κύτελη στο χώρο του Αθλητισμού, και όχι μόνο, επιτέλεσε πολλά περισσότερα από αυτά που υποσχέθηκε στους δημότες, γιατί με πρώτο το Δήμαρχο πιστεύει ακράδαντα ότι η καλύτερη ανάπτυξη του τόπου μας είναι η επένδυση στη Νεολαία μας. Έτσι, αξιοποιώντας όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, ανακατασκευάσαμε εκ βάθρων περισσότερα από είκοσι (20) γήπεδα (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, κλειστά). Μάλιστα, με την τοποθέτηση του κατάλληλου φυσικού χορτοτάπητα στο γήπεδο «Γ. Σκούφου» εξυπηρετούμε πλήρως τις αυξημένες ανάγκες για προπόνηση των αθλητών και των ποδοσφαιρικών ομάδων και δίνουμε τη δυνατότητα και τις προϋποθέσεις για την καλύτερη εκγύμναση των μελών των ποδοσφαιρικών και αθλητικών συλλόγων της Δ.Ε. Μυτιλήνης. Οι ζημιές που πρόσφατα προκάλεσαν «βάνδαλοι» στους υαλοπίνακες των αποδυτηρίων του Γηπέδου, θα αποκατασταθούν άμεσα από το τμήμα της Αυτεπιστασίας μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *