Η ΤΕ του ΚΚΕ ανακοίνωσε τους υποψηφίους για τις Δημοτικές Εκλογές

Μετά τη μάχη των βουλευτικών εκλογών, μετά την άνοδο σε ψήφους και ποσοστά του ΚΚΕ, τόσο πανελλαδικά όσο και στη Λέσβο με την επανεκλογή κομμουνίστριας βουλευτή, συνεχίζουμε τη δράση μας δυναμικά στο εργατικό λαϊκό κίνημα, για ισχυρούς αγώνες που θα βάζουν εμπόδια και φρένο στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Στη σημαντική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που έχουμε μπροστά μας θα δώσουμε με αισιοδοξία όλες μας τις δυνάμεις για να εκφραστεί μια ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση εργατικών, λαϊκών, νεανικών δυνάμεων στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκή Συσπείρωσης».

Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ ανακοινώνει σήμερα τους υποψήφιους Δημάρχους με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Λέσβο.

Στο Δήμο Δυτικής Λέσβου, υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο Γιάννης Συκάς, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Στο Δήμο Μυτιλήνης, υποψήφια Δήμαρχος θα είναι η Νίκη Τσιριγώτη, δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Μυτιλήνης.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους αυτοαπασχολούμενους, στους ανθρώπους της Τέχνης και του Αθλητισμού, στη νεολαία, στις γυναίκες, για συμπόρευση, για κοινή δράση, για τη συγκρότηση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που θα είναι με συνέπεια απέναντι στις ανάγκες των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων και μπροστά στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των λαϊκών στρωμάτων του νησιού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *